Wat is de Onbeperkte Elfstedentocht?

Sam
Site Admin
Berichten: 14
Lid geworden op: do apr 08, 2021 6:41 pm

Wat is de Onbeperkte Elfstedentocht?

Bericht door Sam »

Van 15 t/m 19 september 2021 organiseert Stichting SandyMoves de tweede editie van de Onbeperkte Elfstedentocht. Een evenement waar iedereen met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, de kans geven om de iconische Elfstedentocht in het prachtige Friesland (voor een deel) af te leggen. Omdat we een goed georganiseerd evenement neerzetten werken we samen met een professioneel evenementenbureau.
Wij willen het namelijk voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo mogelijk maken om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

De gehele tocht is 213 kilometer. Deze gaan we verspreid over maximaal 5 dagen met elkaar afleggen. Deelnemers kunnen wandelend, op de fiets, de tandem, de rolstoel, de handbike, de scootmobiel of met welk hulpmiddel (indien nodig) dan ook meedoen. Er kan gekozen worden om in 5 dagen de hele route af te leggen, maar een doel kan ook zijn om 10 meter te lopen om vervolgens over de finish te komen en een medaille te ontvangen. Kijk onder het kopje inschrijven wat de mogelijkheden zijn.
Ieder zijn eigen doel en op zijn eigen manier! Vijf dagen, twee dagen, een dag, 50 meter of 235 kilometer. Meedoen, een doel nastreven, als winnaar finishen. Winnaar van jezelf.

Kijk voor meer informatie op de website van de Onbeperkte Elfstedentocht
https://onbeperkteelfstedentocht.nl/
Plaats reactie